donderdag, april 25

Bewonerscommissie Nieuwe Delft

Bewonerscommissie Nieuwe Delft behartigt de belangen van de bewoners binnen de 4 torens in de Schrijversbuurt. Het gaat daarbij om woontoren 1 van de W.F. Hermansstraat (oneven 97 t/m 165) en de woontorens 4 (oneven 113 t/m 175), 5 (oneven 63 t/m 111) en 6 (oneven 1 t/m 61) van de Harry Mulischstraat.

Het bestuur bestaat op dit moment uit 4 bestuursleden namelijk:

  • Peter de Groot,
  • Remco Denecke, secretaris (toren 6)
  • Andre van Eerden, penningmeester (toren 6)

Als bestuur willen wij alle bewoners graag op de hoogte houden van wat er speelt binnen de 4 torens. Dit doen wij onder andere via een nieuwsbrief en deze websitepagina. Daarnaast hebben wij in de centrale hal van alle torens een eigen mededelingenbord waardoor we u op de hoogte kunnen houden over alles wat er speelt in onze leefomgevingen (suggesties en nieuwtjes zijn altijd welkom!).

Vacatures:

Versterking gevraagd binnen het bestuur:

De bewonerscommissie is altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde bestuursleden, zodat wij als bewoners samen sterk staan tegen Ymere. Momenteel willen wij graag uitbreiden en de taken verdelen over alle torens (1, 4, 5 en 6). De torens 4 en 5 worden niet vertegenwoordigd door bewoners van die torens, waardoor wij minder weten wat daar speelt of nodig is. Ook bewoners uit toren 1 en 6 zijn welkom. Voor meer informatie over wat wij als bewonerscommissie doen, wat uw bijdrage daarin kan zijn, of als u uw interesse in de bewonerscommissie kenbaar wilt maken, kunt u met ons contact opnemen.

Vacatures:

  • Voorzitter
  • Algemene bestuursleden
Downloads
Nieuwsbrief voorjaar 2023
Nieuwsbrief juli 2022
Nieuwsbrief december 2021