dinsdag, juli 23

Waterval in mijn slaapkamer

Op een maandag lag ik nog lekker te slapen en werd ik wakker van de regendruppels die tegen mijn raam aantikten. Die nacht ik was niet zo lekker geworden dus wilde ik nog even doorslapen, maar opeens begonnen de regendruppels wel heel dichtbij te klinken en kreeg ik een druppel op mijn gezicht. Ik schrok en was meteen klaarwakker.

Hoe kon ik nou opeens druppels op mijn gezicht krijgen? Stond meteen op om te kijken, met mijn blote voeten kwam ik terecht in een plas water. Ik keek naar buiten en zag dat het helemaal niet regende! Alles was kletsnat geworden binnen. Helft van mijn bed, matras, overtrek, ,kussen, nachtkast , kledingkast, kleren en mijn mooie vloer. Ik kon wel huilen!!! Het water was niet meer te stoppen het leek wel een waterval in mijn slaapkamer. Ik heb meteen Ymere gebeld na de ernst van de situatie uitgelegd te hebben werd ik doorverbonden. Gelukkig kon er nog die middag iemand komen kijken. 

Wat bleek, er was een overstroming in de woning boven mij. De aannemers waren in de ochtend daar bezig geweest om een kraan af te tappen, wat blijkbaar dus duidelijk niet gelukt was. Later in de middag kwam een aannemer van de woningbouw de overstroming verhelpen. Maar helaas was het kwaad in mijn slaapkamer al geschied.

Later in de middag heeft Ymere een schoonmaakteam gestuurd om de boel schoon te maken. Alleen konden de heren niet hun werk verrichten omdat alles nog steeds naar beneden druppelde, dit heeft nog de hele nacht geduurd. Dus uiteindelijk heb ik weer zelf alles moeten drogen en die nacht in een half natte bed moeten slapen. Nu is de wacht op een expert van de verzekeringsmaatschappij en woningbouw om alles in de oude staat terug te brengen. Ondertussen zijn we een maand verder ,is er nog steeds niks gedaan, en slaap ik nog steeds in een vochtige kamer. Iedere dag word ik wakker met een dichte neus en dikke ogen dit is zeker niet bevorderlijk voor iemand met een kwetsbare gezondheid.